• BOEKINGEN ZIJN NOG MOGELIJK OP EEN PAAR SPECIFIEKE DATA IN 2023. NEEM HIERVOOR CONTACT MET ONS OP. WHATSAPP: 06 16 958 023

Ciao tutti

Wij zijn Karin & Herman, 2 levensgenieters die genieten van the best of both worlds. Het mooie Nederland en het prachtige Napels en omgeving. Ik Karin, kom al van kleins af aan in Italië, Herman heeft de liefde voor het land later ontdekt. Na heel wat plekken en streken te hebben gezien hebben wij uiteindelijk gekozen voor La bella Napoli.

Waarom Napels?

Waarom Napels? is veel gestelde vraag..... Het antwoord daarop is wat ons betreft vrij simpel. Wij zochten een plek niet te ver van huis (Nederland) waar het doorgaans lekker weer is en makkelijk te bereiken. Napels kenden wij inmiddels van vele eerdere bezoeken en dat maakte dat wij bedachten; waarom niet hier?

(Lees er meer over in mijn blog waarom Napels -https://www.casanapolanda.nl/blog/351489_waarom-napels )

Een stad met karakter

Napels is een stad waar de zomer nooit ver weg is, een stad welke je moet gaan leren kennen en leren waarderen. Een stad die je niet alleen bezoekt, maar ook gaat voelen. Napels heeft karakter, de stad leeft dag en nacht. Het heeft iets ongrijpbaars en mysterieus. Een stad met eigen regels, de stad van rawness en beauty een stad waar je van gaat houden!

Napels een staat binnen een staat.

 In Napels en omgeving is zoveel te doen en te zien dat zelfs wij na 5 jaar nog niet uitgekeken zijn, het blijft 1 grote verrassing en ontdekkingsreis!

Foto: Karin Prummel - Casa Napolanda - NapolandaDeco

Wat bieden wij?

Wij bieden je een uniek inkijkje in het dagelijkse Napolitaanse leven. Ons appartement staat in een nog authentieke levendige Napolitaanse wijk waar het soms lijkt alsof het leven even stil heeft gestaan. Er is altijd tijd voor een praatje, de mensen hebben geen haast, zijn vriendelijk en zullen je graag van dienst zijn. Wij willen je graag kennis laten maken met deze unieke vorm van sleep & experience! Ervaar het ECHTE Napels, slaap, leef en beweeg tussen de locals.

Ervaar het ECHTE Napels! 

Wil je meer geregeld hebben in de vorm van een citytour, restaurant bezoek een programma voor een complete vakantie? Wij zullen (kunnen) het allemaal met veel plezier voor je regelen.

Foto: Karin Prummel - Casa Napolanda - NapolandaDeco

Tot slot

Annalisa onze steun en toeverlaat, woont in de palazzo naast ons. (klinkt toch net iets leuker dan appartementencomplex) Zij zorgt ervoor dat het huis superschoon is en het je aan niets ontbreekt. Tevens zal ze je in huis weg-wijs maken en de sleuteloverdracht verzorgen. Voor vragen en of opmerkingen kun je dus altijd bij haar of bij ons terecht.

Karin & Herman

Rating: 5 sterren
1 stem